Gietvloer Breda

Een gietvloer is een functionele, duurzame en mooie synthetische vloer die snel kan worden gestort en aangebracht, en vervolgens lang mooi blijft. Voor een kwalitatieve gietvloer in Breda kan Enssieg Vloeren u uitgebreid en vakkundig adviseren. Enssieg Vloeren legde onder meer gietvloeren bij bedrijven als DHL, Albert Heijn, Damen en Novamatic Waalwijk. Maar ook woonhuizen en openbare gebouwen zoals basisscholen zitten in ons portfolio. Wij kunnen dus een passende gietvloer in Breda opleveren voor allerlei soorten panden.

Keuze uit diverse soorten gietvloeren

Wilt u een gietvloer in Breda laten plaatsen? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten gietvloeren. Een gietvloer kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals epoxy en PU. Daarnaast kan de vloer, doordat deze synthetisch is, verschillende stijlen krijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor design, een betonlook vloer, een gecoate vloer of een troffelvloer. De keuze die u maakt is persoonlijk, maar heeft ook te maken met de toepassing van de gietvloer bij u in Breda. Is het een vloer in huis, een kantoor, een industriële omgeving of een andere omgeving? Maak uw situatie en wensen aan ons kenbaar, dan kunnen wij u voorzien van een passend advies!

Kwaliteit van uw gietvloer in Breda en vakmanschap

Enssieg Vloeren heeft al jarenlang ervaring met het aanleggen van kwalitatieve vloeren in huizen, bedrijfspanden en andere omgevingen. De kwaliteit van een vloer staat bij ons voorop, net als vakmanschap. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en laten alleen deskundig en gekwalificeerd personeel uw vloer leggen. Laat uw wensen vertalen in een concreet advies met voorbeelden voor uw gietvloer in Breda en kom langs bij onze showroom in Tilburg. Hier ziet u welke mogelijkheden er zijn en welke kleuren en materialen bij uw wensen aansluiten!

Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's. NOA

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Vacatures | Projecten | Sitemap