Gietvloeren specialist van Tilburg

Wanneer u een nieuwe (epoxy / PU polyurethaan) vloer wilt (laten) leggen heeft u de keuze uit diverse soorten vloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit tapijt, hout of laminaat. Tegenwoordig is er echter een nieuwe soort vloerbedekking in opkomst: de gietvloer.

Een andere benaming voor een gietvloer is een 'gegoten vloer'. De vloer bestaat namelijk uit verschillende lagen van circa 3 mm die over elkaar heen worden gegoten. Een gietvloer is een duurzame vloer die wel 50 jaar kan blijven liggen. Bent u woonachtig, of is uw bedrijf of instelling gevestigd in Tilburg, dan zijn wij uw specialist. Wij komen bij u op locatie om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Gietvloeren in Tilburg

Enssieg Vloeren en Concepten legt gietvloeren in Tilburg en omgeving, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hoewel gietvloeren eerder alleen door de industrie werden gebruikt, worden ze tegenwoordig steeds vaker gelegd bij particulieren thuis. Dit komt door het moderne en strakke uiterlijk van een gietvloer. Tevens zijn gietvloeren te leggen in verschillende designs, zoals een betonlook, een decoratief ontwerp of een industriële uitstraling.

Voordelen van een gietvloer

Het laten leggen van een gietvloer in Tilburg brengt diverse voordelen met zich mee:
- Gietvloeren kunnen aangelegd worden over bestaande vloeren.
- Het aanleggen van gietvloeren is gemakkelijk te combineren met het aanleggen van vloerverwarming.
- Gietvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden vanwege hun vloeistofdichte en naadloze aanleg.

Bij Enssieg Vloeren en Concepten in Tilburg kunt u zelf aangeven welke structuur u voor uw gietvloer wilt. Zo is de betonlook vloer in veel verschillende kleuren en combinaties verkrijgbaar. Al onze vloeren worden goed verwerkt zodat deze vlak uitvloeien en er een schitterend resultaat ontstaat.

Vrijblijvende offerte, afspraak of vraag?

Wilt u meer informatie over onze gietvloeren of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op via info@enssieg.nl, via 013-4600450 of bereken zelf uw prijs.

Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's. NOA

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Vacatures | Projecten | Sitemap