PU gietvloeren, de meest veelzijdige, tijdloze design woonvloer.

Geen trend maar de nieuwe standaard

Laminaat of parket zijn vloeren die vroeger goed in de smaak vielen, maar dat is veranderd. Steeds meer mensen kiezen er voor een gietvloer aan te schaffen. Een ontwikkeling die niet onverwacht komt. De veelzijdigheid en kostenbesparende aspecten overtreffen ieders verwachting.


De vloer dient immers als basis voor de wooninrichting en wordt als eerste opgemerkt bij een bezoek. Een gietvloer zorgt er voor dat verschillende ruimtes met elkaar zijn verbonden.

Redenen die de vanzelfsprekende keuze op een PU gietvloer bevestigen hebben zowel betrekking op het design, duurzaamheid, onderhoudsgemak en zijn uitermate geschikt voor woonhuizen, zorginstellingen, kantoorpanden en appartementen.

Kruipen, spelen, rennen, vieze voeten en knoeien, dat klinkt menig ouder bekend in de oren. Het zijn de dagelijkse bezigheden waar iedere ouder mee te maken krijgt. Een gietvloer kan enorm helpen om de veiligheid, hygiënische en geluid reducerende omgeving te garanderen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Warmte en licht

Een gietvloer biedt vele voordelen op het gebied warmte en genegenheid. De vloer voelt warm aan en is uiterst geschikt voor vloerverwarming. De warme eigenschap zorgt voor een aangenaam gevoel, bijvoorbeeld bij de eerste stappen uit bed of voor spelende kinderen.

Naast een warme ondergrond geeft het een ruimtelijk, moderne en strakke uitstraling aan de ruimte.

Schoonmaken en veiligheid

Een houten vloer, vloerbedekking of tegels komen samen met voegen, plooien of naden die zich er voor lenen vuil vast te houden die lastig te reinigen zijn en de eigenschap hebben erg glad te zijn. Met een gietvloer is dit probleem opgelost. De vloer is vuilafstotend en bestaat uit één geheel. Daarnaast beschikt een gietvloer over een natuurlijke vorm van slipvastheid. Hierdoor is de vloer buitengewoon hygiënisch, veilig en makkelijk schoon te maken.

Geluidsoverlast

Een PU gietvloer is binnen appartementen complexen, kantoorpanden, winkels en woonhuizen de oplossing om geluidsoverlast terug te brengen naar een minimaal niveau. Contactgeluiden worden geabsorbeerd doordat het materiaal enorm flexibel is.Tevens is het mogelijk een extra flexibele laag aan te brengen die een contactgeluid reductie levert tot maar liefst 20 DB.

Vloeistofdicht en verkleurt niet

Een PU gietvloer is 100% vloeistofdicht of er nou een glas wijn op terecht komt of een heel zwembad water. De PU gietvloer stelt u niet teleur. In het verleden wilde een PU gietvloer in de loop der jaren wel eens verkleuren. Bij de Enssieg Groep garanderen wij 50 jaar kleurenechtheid. Wij werken met een niet verkleurende ofwel alifatische solide gietlaag die de vloer beschermt tegen UV licht.

 

Onze tip

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, kies dan voor een gietvloer. Het is de meest onderhoudsvriendelijke, duurzame en veilige vloerafwerking die voor de lange termijn rendement op zal leveren. Of het nu een woonhuis, kantoor, school, appartementencomplex of zorginstelling is. Een PU Gietvloer is veelzijdig en daarnaast bovenal een lust voor het oog.
Laat u informeren door onze adviseurs of neem contact op via e-mail of bel 013-4600450
Voorbehandeling
Stofarm kogelstralen
Schuren
Diamant schuren
Basis laag
Primer laag
Schraaplaag
Gietlaag
Eindafwerking
Topcoating laag
Topcoating laag
 
 
Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's. NOA

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Vacatures | Projecten | Sitemap