Decoratieve Gietvloeren specialist | Enssieg Vloeren

Uniek ontwerp

Decoratieve vloeroplossingen hebben naast de nodige functionele eisen ook een esthetische rol te vervullen. Een gietvloeroplossing wordt geheel op maat gemaakt; u bent als het ware de architect van uw eigen vloer. U heeft wellicht concrete ideeën, wij de oplossingen en ingrediënten. Wat betreft uiterlijke verschijning is nagenoeg alles mogelijk. Met de eigenschappen van een slijtvaste vloer en een eindeloos palet aan ingrediënten, behoort nagenoeg iedere kleurcombinatie en –structuur tot de mogelijkheden.

Specials
De Enssieg Specials is de decoratieve gietvloeren-productlijn waarmee Enssieg Vloeren en Concepten inspeelt op alle trends van dit moment. Heeft u een speciaal en creatief idee…. Een vloer met gouden vlokjes, knikkers; u roept wij draaien.
Een vluchtige greep uit deze Specials collectie: Golddigger (goud), Silverisch (zilver), Glim&Glam (bling bling), Disco-fever (regenboog) en Fantalicious (fantasie). Uw gietvloer in Breda of andere stad in Nederland wordt geheel naar uw wensen gemaakt!

Toepassingen
Decoratieve vloeroplossingen worden onder andere gebruikt in showrooms, winkels, kantoren, sportkantines, woonhuizen en sanitaire ruimten.

Groepsvoordeel
Kent u meer potentiële geïnteresseerden? Bekijk dan of u in aanmerking komt voor de groepskorting bij Enssieg: klik hier

Allround advies
Voor een origineel, professioneel advies voor het totale interieur van de ruimte, uw huis of bedrijfsruimte, kunt u ook een gesprek aanvragen met een van onze stylisten of binnenhuisarchitecten.

Om opzoek te gaan naar de beste vloeroplossing in uw situatie, kunt u in onze productenreeks op uw situatie een vloer toepassen.

Klik hier voor de productenreeks

Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's. NOA

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Vacatures | Projecten | Sitemap