Ervaringen van klanten

Bij Enssieg Vloeren staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Met topkwaliteit vloeren en een excellente service proberen wij dit te bereiken. Wij verzorgen gietvloeren voor zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van uw wensen en eisen kunnen wij u voorzien van een gedegen advies op maat en een gietvloer die daar bij aansluit.

Bent u benieuwd hoe bestaande en voormalige klanten onze service hebben ervaren? Wilt u zelf wellicht een review achterlaten om uw ervaringen met Enssieg Vloeren te delen? Op deze pagina heeft u daar de mogelijkheid toe.

Neem contact op

Wilt u aan de hand van de reviews op deze pagina contact met ons opnemen? Wij zijn u graag van dienst:

Bereken uw prijs Bezoek afspraak maken Contact opnemen

Kiyoh

Kiyoh is een onafhankelijk platform waar reviews over duizenden bedrijven worden verzameld. Ook Enssieg Vloeren is aangesloten bij Kiyoh zodat u onafhankelijke ervaringen van klanten kunt lezen en u een eerlijk beeld van onze onderneming krijgt. U kunt zelf ook uw ervaringen delen op Kiyoh. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze service en u helpt potentiële toekomstige klanten met het maken van een gefundeerde keuze.

Lees de reeds geschreven beoordelingen op Kiyoh of laat uw ervaringen met Enssieg Vloeren achter in de vorm van een review.

Google +

Het grote sociale netwerk van Google heet Google+. Hier kunt u terecht voor updates, maar u heeft ook de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten en uw ervaringen met Enssieg Vloeren te delen met de buitenwereld. Uiteraard kunt u ook reeds geschreven klantbeoordelingen bekijken. Laat ons en andere mensen weten wat u van onze diensten en producten vond op onze Google+ pagina!

Reviews op deze website

Wij maken gebruik van externe diensten zoals Google+ en Kiyoh, maar u kunt natuurlijk ook een beoordeling achterlaten op deze website. Door op de "schrijf een review" button te klikken, wordt u naar het beoordelingsformulier geleid en kunt u uw gegevens én review invullen. Vervolgens kunt u de volgende onderdelen een aantal sterren toekennen: advies verkoper, plaatsing, eindresultaat, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Op deze pagina kunt u ook de reeds geplaatste beoordelingen bekijken.

Wij horen graag uw mening!

Reviews

Graag delen wij de ervaringen van de mensen die reeds hebben gekozen voor een Enssiegvloeren. Heeft u nog geen review geplaatst? Tevreden of ontevreden? Laat het ons weten en schrijf een review.

Schrijf een review
Naam: Roy De Bakker Plaats: Tilburg Deze review is geplaatst op: 24-10-2016
Puik stukje werk geleverd door Enssieg vloeren. Zowel in onze keuken, hal en badkamer een mooie betonlook gietvloer laten smeren. De toplaag maakt het tot een bijzondere, levendige vloer doordat het met de hand wordt ingestreken. Wij zijn zeer tevreden.
Advies verkoper:
Plaatsing:
Onderhoudsvriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Eindresultaat:

In het onderstaande formulier kunt u zelf een review achterlaten over Enssiegvloeren.nl en haar diensten.

Naam *:
Plaats *:
E-mailadres *:
Review *:
Advies verkoper:
Plaatsing:
Eindresultaat:
Onderhouds vriendelijkheid:
Duurzaamheid:
Neem de Captcha code over:
Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's. NOA

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Vacatures | Projecten | Sitemap