Rivitaliseren van vloeren

Voor alle soorten vloeren hebben wij een oplossing in huis om een gebruikte vloer weer te laten herleven. Onderstaand in het kort de mogelijkheden om ook uw vloer te revitaliseren. Interesse in een van deze oplossingen of wilt u advies over uw situatie dan kunt u contact opnemen met ons en kijken we samen naar de beste oplossing.

Marmoleum - Linoleum - Artoleum

Machinaal de toplaag verwijderen van de vloer (strippen) en vervolgens de nieuwe was/polymeer laag machinaal aanbrengen. Oppervlakkige krassen en grove vervuiling worden zo verwijderd en de nieuwe toplaag zorgt voor de nodige bescherming en verfrissende uitstraling.

ESD vloeren (anti-statisch)

Juist ook voor de specialistische werkzaamheden aan vloeren moet u bij Enssieg zijn. Afhankelijk van het soort ESD vloer zijn er verschillende mogelijkheden.
Machinaal de toplaag verwijderen van de vloer (strippen) en vervolgens de nieuwe ESD toplaag machinaal aanbrengen. Oppervlakkige krassen en grove vervuiling worden zo verwijderd en de nieuwe toplaag zorgt voor de nodige bescherming en de stroomafglijding wordt weer op niveau gebracht van de juiste weerstandsnormen. Enssieg kan u hierbij voorzien van een meetrapport en kan desgewenst uitgevoerd worden door een onafhankelijk instituut.
Andere mogelijkheden bij een ESD vloer zijn ook; het schuren van de huidige ESD topcoating en het weer opnieuw aanbrengen van de topcoating. Oppervlakkige krassen en grove vervuiling worden zo verwijderd en de nieuwe toplaag zorgt voor de nodige bescherming en de stroomafglijding wordt weer op niveau gebracht van de juiste weerstandsnormen. Enssieg kan u hierbij voorzien van een meetrapport en kan desgewenst uitgevoerd worden door een onafhankelijk instituut.

Troffel- siergrind vloeren

Mechanisch reinigen, afhankelijk van de vervuiling welke methoden de vloer optimaal kunnen revitaliseren. Tijdens een op maat advies vooraf zullen wij aangeven wat de beste oplossing is in uw situatie. De vloeren met een open structuur als korreltapijt zijn door onze juiste machines goed te reinigen. Tevens is er de mogelijkheid voor het opnieuw aanbrengen van een toplaag op de vloer.

Gietvloeren

Afhankelijk van de intensiviteit in gebruik en de belasting van de vloer is het vaak gewenst na een bepaalde periode de gietvloer te voorzien van een nieuwe toplaag. Dit kan op grond van technische en/of esthetische reden zijn. Het opnieuw aanbrengen van een toplaag bij op een; epoxy-, PU- of cementgebonden vloer is mogelijk met een transparante toplaag mat of glanzend en eventueel op iedere gewenste RAL-kleur.

Tapijt / vloerbedekking

Machinaal hoge druk reinigen, is één van de verschillende oplossingen om een tapijt / vloerbedekking te revitaliseren. De soort techniek is afhankelijk van de type vloer en de mate van vervuiling. Op basis van uw situatie wordt de meest geschikte oplossing gekozen om ook uw vloer te laten herleven. Na het voorzien van een nieuwe beschermlaag is revitalisatie een feit en kan het weer in gebruik worden genomen als een “nieuwe” vloer.

Coatingvloeren

Na normale slijtage van een coatingvloer is het mogelijk de vloer te schuren en opnieuw te voorzien van een coatinglaag. Kleine beschadigingen als krassen worden zo verwijderd en de nieuwe coatinglaag zorgt ervoor dat de vloer weer als nieuw eruit ziet.
De mogelijkheden zijn; een transparante coatinglaag mat of glanzend en een coatinglaag op iedere gewenste RAL-kleur die eventueel naar keuze de oorspronkelijke kleur benaderd.

Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's. NOA

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Vacatures | Projecten | Sitemap