Trap, trapafwerking en meer : FlakesTrap

Flakestrap de duurzame trapbekleding van dit moment. Dit product is geheel naadloos,antislip,onderhoudsvriendelijk en stofarm. Flakestrap is een een ideaal product voor zowel particulieren als bedrijven.
Het product kan worden opgeleverd in één dag tijd en is droog na 2 uur. Flakestrap hanteerd een vast assortiment met diverse series en kleuren. Bent u opzoek naar een Flakstrap bekijk dan onze website of maak een afspraak voor een showroom bezoek.
Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder met uw keuze voor een Flakestrap trapafwerking. Klik hier om de website van Flakestrap te bezoeken.

      


Karpetten 

Enssieg Groep heeft sinds kort ook een karpettenlijn voor zowel particulieren als bedrijven in het assortiment opgenomen. Dit is toch de kers op de taart als het gaat om het interieur. Naast de vloerafwerkingen waar Enssieg Groep zich in specialiseert bieden we daarin ook nog een extra touch voor je interieur.  Voor meer informatie over de karpetten en het assortiment klik hier.

  


Bouwchemie

Enssieg Groep kent ook zijn divisie bouwchemie. Enssieg Bouwchemie doet veel werkzaamheden als het gaat om herstel en renoveren. Onder anderen kunt u bij Enssieg Bouwchemie terecht voor vochtproblemen, betonherstel, balkonrenovaties , galerijrenovaties en velen andere disciplines. Voor meer informatie over de producten en diensten van Enssieg Bouwchemie klik hier.

 

Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's. NOA

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Vacatures | Projecten | Sitemap